Το φανταστικο νησί της Ζακύνθου

Τοποθεσία

Το Marelen Hotel απέχει μόλις 250μ από την παραλία Καλαμάκι. Η παραλία είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες στο νησί. Η χρυσή άμμος εκτείνεται ως εκεί που φτάνει το μάτι. Η παραλία με τα καθαρά της γαλάζια νερά, είναι το αγαπημένο μέρος της χελώνας Καρέτα – Καρέτα, να αφήσει τα αυγά της και προστατεύεται από το Εθνικό Πάρκο Θαλάσσιας Ζωής της Ζακύνθου.

Παραλίες

Το Καλαμάκι βρίσκεται 6,5 χλμ από την πόλη της Ζακύνθου και το κεντικό λιμάνι του νησιού. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου (ZTH – Διονύσιος Σολομός), ειναι μόνο 4χλμ μακριά από το ξενοδοχείο, μόλις 6 λεπτά οδήγησης από το ξενοδοχείο. Το Καλαμάκι είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το νησί και τις αμέτρητες ομορφιές του και τις παραλίες του όπως : το διάσημο Ναυάγιο, ο Βασιλικός, το Αργάσσι, ο Λαγανάς , οι Σπηλιές του Κεριού κλπ.

Πόλη Ζακύνθου

Μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στην πόλη της Ζακύνθου! Θα βρείτε εμπορικά μαγαζιά με τοπικά προϊόντα, καφετέριες, bars, ταβέρνες και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για νυχτερινές βόλτες στο νησί.

Πατήστε στον σύνδεσμο πιο κάτω για να βρείτε όλες τις υπέροχες εκδρομές στα πιο όμορφα αξιοθέατα της Ζακύνθου.

Μέσω θαλάσσης

Το λιμάνι της Ζακύνθου βρίσκεται στην πόλη της Ζακύνθου, μόλις 5,5 χλμ μακριά από το Marelen Hotel και ενώνεται με την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω Κυλλήνης, ένα λιμάνι στην βορειοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου. Ferry boats αναχωρούν καθημερινά με πολύ συχνά δρομολόγια και το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα. Υπάρχουν 2 εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις πιο κάτω ιστοσελίδες:

Levante Ferries: www.levanteferries.com

Kefalonian Lines: kefalonianlines.com

Μεταφορά: transferonline.gr

Με αεροπλάνο

Μπορείτε να φτάσετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Διονύσιος Σολομός», που βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού, μόλις σε απόσταση 4χλμ από το Marelen Hotel.

Από Αγγλία & Ιταλία: https://www.easyjet.com
Από Αγγλία & Μπελφαστ: https://www.jet2.com
Από Βρυξέλλες: https://www.ryanair.com
Μεταφορά: https://transferonline.gr
Από όλες τις χώρες: https://gr.skyscanner.com
Κάντε κράτηση με δωμάτιο & πτήση εδώ: https://marelenhotel.hotelwithflight.com

Scroll to Top